


BK New Vintage Braadpan Gietijzer 28 cm Zwart

- Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
- Merk: BK| Barcode: 8718311307856
Winkel | Levertijd | Prijs |
---|
In de BK New Vintage Braadpan Gietijzer 28 cm Zwart bak, braad, stoof en sudder je gerechten. Gietijzer is bijzonder sterk en bestand tegen hoge temperaturen. Ook houdt het de warmte goed vast. Dit maakt het materiaal geschikt om gerechten urenlang te laten garen op laag vuur. Bovendien heeft het deksel een reliëf aan de binnenzijde. Hierdoor wordt het gerecht steeds door het eigen vocht bedropen en blijft het sappig. Zo gebruik je hem voor stoofvlees, maar ook voor gehaktballen of pastasaus. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor oven en inductie. De binnenzijde is geëmailleerd, hierdoor reinig je de pan gemakkelijk.
Merk | BK |
Kleur | zwart |
Vorm | Rond |
Met deksel | Ja |
Materiaal | Gietijzer |
Materiaal deksel | Gietijzer |
Geschikt voor soort warmtebron | Inductie |
Vaatwasserbestendig | Nee |
Magnetronbestendig | Nee |
Ovenbestendig | Ja |
Product breedte | 28 cm |
Product hoogte | 19 cm |
Product lengte | 28 cm |
Gewicht | 12 gram |
Inhoud | 0 liter |
Dikte bodem | 5 mm |
Cool touch handgreep | Nee |
Met maatverdeling | Nee |
Vergrendelbare deksel | Nee |
Antiaanbaklaag | Nee |
Aantal consumenteneenheden (CE) | 1 |
Aanvullende functies | Dé ideale braad-/stoofpan die in geen enkele keuken mag ontbreken! Betrouwbare en degelijke BK kwaliteit |
Breekbaar | Ja |
Diameter pan bovenzijde | 28 cm |
Diameter pan onderzijde | 22 cm |
MPN (Manufacturer Part Number) | 8718311307856 |
Materiaal bodem | Gietijzer |
Materiaal handgreep / handgrepen | Gietijzer |
Type anti-aanbaklaag | Emaille |
Type handgreep / handgrepen | Warmtegeleiding |
Type pan | Braadpan |
Type pan bodem | Vlakke bodem |
Type pannenset | Losse pan |
Verpakkingsinhoud | Braadpan met deksel + gebruikershandleiding. |
Volume in liters | 7 l |
Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.
Login